25 nakna sanningar

På vissa communityställen, som Facebook, brukar folk utmana varandra till att skriva 25 sanningar om sig själv för att sedan låta denna utsatta person utmana ytterligare fler personer. Jag orkar inte begära att andra ska skriva om sig själva så där, så jag väljer att göra en fin sanningslista här, det är ju trots allt min blogg.

  1. Jag klarar inte av att äta onyttiga saker i så stora mängder och vardagligt, det händer att jag käkar på donken två gånger per halvår pga dålig personlig ekonomi och tidsbrist. Äter aldrig godis för den delen heller, innehåller en massa färgämnen och sådant som varenda människa bör undvika. Läsk dricker jag aldrig heller, i med att min mamma aldrig köpte det när jag var mindre, så det är en vanesak. Jag hatar öl (innehåller lika mycket kalorier som 13 kanelbullar), dock kan man se mig med en ganska sällan, jag föredrar vin om det nu ska vara alkoholmässigt.
  2. Jag älskar att röra på mig, trots att jag är så lat annars. Dansar 3-4 gånger i veckan och annars tar jag gärna någon timme på gymmet. Åkte konståkning varje dag när jag var mindre, och spelade fotboll i flera år. Aktiv brud alltså. Känns så härligt efteråt!
  3. Min nationalitet förvirrar inte bara andra utan mig själv också. Mina föräldrar är från Finland (farsan flyttade hit när han var 5 år dock), jag föddes och växte upp i USA (vilket förövrigt är mitt hemland), och jag bor här samt har haft ett svenskt medborgarskap sedan födseln, så ingen kan direkt kalla mig för invandrare. 
  4. Kriminologi är min stora passion, jag älskar verkliga tv-serier som Forensic Files, Mördarens Profil osv. 
  5. Multidiagnostiserad - bl a Aspergers syndrom. Ska utredas för ADD/ADHD och/eller Bipolärt syndrom. Ja, jag är väldigt störd och dum i huvudet.
  6. Jag är vegetarian, utan att vara förknippad till djurens jävla rättigheter eller något dylikt. Jag har själv valt att vara det, för min egen skull. Inte för något jävla djur.
  7. Jag kan antingen vara otroligt känslomässig eller raka motsatsen - helt kall. Och när jag är känslomässig brukar det endast innebära djupa konversationer i all form och sympati för mina allra närmaste, annars framstår jag att vara som en man som inte kan visa sina känslor.
  8. Apropå manlighet, är jag väldigt manlig av mig. Oartigt nog kan jag rapa i allmänheten och säga helt enkelt random och manliga saker. Jag kan slåss också, även fast jag inte gör det helt i onödan. Också var jag pojkig som liten.
  9. Jag har aldrig varit riktigt mobbad, som de flesta som jag känner har varit. Visst har man blivit utfryst ibland från vissa kretsar men det var aldrig något medvetet. Otroligt att jag aldrig har varit mobbad, shit.
  10. Min humor består av oerhört tråkiga, enkla, barnsliga, rasistiska, sexistiska och uppenbara saker.
  11. Jag lägger märke till detaljer som vissa andra inte gör.
  12. När jag var 6 år kunde jag rabbla upp alla USAs stater samt deras huvudstäder. Lärde mig även otroligt många länder + deras huvudstäder. Sitter kvar lite, utmana mig.
  13. Jag klarar inte av att läsa en hel bok, lyssna på en hel låt och ibland inte kolla på ett helt tv-program eller film. Tjena ADHD.
  14. Jag är för kort (159 cm). Min längd borde öka minst 5 cm till tycker jag.
  15. Jag är seriöst sjukt stolt över att jag kan rösta i USAs nästa presidentval - på riktigt!
  16. Mitt hår är naturligt lockigt.
  17. Jag kan spela gitarr trots att jag aldrig har gått någon lektion, trummor också för den delen.
  18. Helt jävla ärligt kunde jag inte svenska flytande när vi flyttade hit år 2002. Det fick jag lära mig på ett halvår, flytande. Så ja, jag är ett underbarn.
  19. Angående språk kan jag engelska (modersmål), svenska och finska flytande. Sen är franskan lite hackig men. I trean ska jag förmodligen ha ryska som språkval.
  20. Jag är ytlig och automatiskt hatar de som är yngre än vad jag är, fast det finns såklart undantag.
  21. Jag blir seriöst paranoid att de flesta som jag känner, känner varandra eller deras kompisar. Att alla överhuvudtaget känner varandra. Därmed blir jag omedvetet arg på par som har träffats tack vare mig, för jag känner mig dissad.
  22. Jag är beroende av Facebookspel.
  23. Jag har adelssläkt.
  24. Min musiksmak sträcker sig från ena hållet till det andra, i med att jag dansar. Man kan inte direkt dansa jazz till Led Zeppelin.
  25. Jag har aldrig varit riktigt alternativ, eller emo som andra skulle säga. Bara allmänt grunge med blont hår och illrött läppstift.

FETTISdagen eller FETtisdagen?

Före och efter-bilder på mitt semmelätande, inklusive mitt största fan som så gärna ville slicka på något som jag avskyvärt eliminerade från semlan (jag avskyr grädde i så stora mängder).






24/2

Linnea. Gamla Stan. Café Nova. Flera timmar.







mys i stugan






Det var en rätt mysig atmosfär hemma hos mig igår. Värmeljus och doften av nybakade kakor var det som gällde. Jag erkänner, jag är en real devil på att baka trots att jag aldrig orkar göra det, och igår var det oatmeal raisin cookies som gräddade i ugnen. Passar alldeles underbart till ett glas mjölk. Återigen ett erkännande, jag dricker laktosfri minimjölk, jag garanterar att man inte känner någon skillnad mellan det och vanlig lättmjölk!

valentine delay



Lördagen den fjortonde februari, alla hjärtans dag, kom min mor in och väckte mig. Vad fick jag? Jo, ett äkta guldhalsband med min födelsesten och två chokladkaniner. Det är tradition att jag får något av min mamma på alla hjärtans dag, förresten. Förra året var det parfym.


friday the 13th

Kanske någorlunda skrämmande bilder för vissa, för jag har färgat håret! LJUSARE. Det går inte att tänka sig.




This is mah shexzy faczze

wish you were here





påminnelse för er som inte kan engelska tillräckligt bra

Det heter Earl GREY, med E, inte Earl Gray med A.
Jag tycker synd om den forne engelska premiärministern Earl Grey.
Samma sak gäller när man skall stava färgen grå.

GREY
GREY
GREY
MED E


Nu har jag lärt er svennar någonting om mitt modersmål.
Jag är svettig, bitter och energisk. Dansen som vanligt: jag blir svettig för jag tar i, jag blir bitter för att vissa okunniga står i vägen och inte kan dansa (inklusive ovanstående problem med er folk) och jag är energisk som följd av båda. En dansare kan aldrig få nog av att skaka rumpan!

sanningen svider för andra delstater


kalla vinterfasoner på en jävla promenad






depression progression



Anklagelser. Jag kanske är en sådan som manipulerar och utnyttjar, skjut mig då? Det är väl inte värt att ha en sådan börda krypandes runt?

RSS 2.0